16 oct 2009

EXCURSIÓ DIUMENGERA




Esta excursió va ser organitzada per Salvador Clari, A la que assistírem alguns fallers.
Vam eixir a les 10 del matí des de l'avinguda, d'allí ens en vam anar a esmorzar a un embassament de Moixent, on vam fer un menjar totalment camperol, assentats en pedres i en terra, cada un amb el seu bocata de casa i portant entre tots…vi..Coca-coles..cerveses…papes, cacauets i olives.
Quan vam acabar, posàrem rumb a Cofrents, i després de fer la reserva d'un creuer a la vesprada pel Riu Xúquer, ens en vam anar a Jalance a veure les Coves del senyor Juan…..Molt boniques…, cal destacar, que Salvador Clari, amb les seues limitacions, va fer tot el recorregut amb nosaltres per dins de dites Coves.
Després vam anar a un restaurant tots junts a dinar…(aprofitarem per a veure la carrera de Formula 1..encara que Alonso va trencar el motor), despres ens en vam anar on estava l'eixida del creuer.. on vam berenar un poc, i vam fer temps fins a l'hora del barquet, en el qual embarquem sobre les 7,15 de la vesprada.
Molt bonic una guia que ens explicava tot el que destacava de vegetació i naturalesa al nostre voltant i ja quan acabe, vam tornar a casa, arribant a les 10,30 de la nit.


Article i fotos de Amparo Pereperez


puntxeu per a vore +fotos


* Esta excursió no ha sigut organitzada per la falla, simplement han sigut uns fallers que s'han animat a passar un diumenge junts.

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP